Technisch Beheer


Technisch beheer

De afgelopen jaren ontwikkelde de vastgoedmarkt zich van een verhuurders- naar een huurdersmarkt. Daarnaast ligt de focus op wat er al staat in plaats van op nieuwbouw. Het gevolg? De kansen van bestaand vastgoed worden steeds vaker slim benut en de exploitatie ervan vormt de basis van inkomsten. De nieuwe omstandigheden in de vastgoedmarkt vragen om fundamenteel andere werkwijzen. Een ontwikkeling die op tal van gebieden zichtbaar is. Of het nu gaat om financiering, taxaties of assetmanagement. Wat betekent dit voor het beheer van een gebouw?

Dichter bij de huurder                                                                                                 

Een toenemende wens om rechtstreeks en intensiever contact met de huurder te hebben: dat is wat we vanuit onze samenwerking met gebouweigenaren opmerken. Waar in het verleden de huurder op afstand stond en via de beheerder werd benaderd en gevolgd, is direct contact tussen huurder en verhuurder nu onmisbaar geworden.

Gebouweigenaren zetten terecht vaker de kwaliteiten van hun eigen teams in om werkelijk aan te sluiten bij de wensen van de zittende huurder, zijn signalen vroegtijdig op te vangen en met hem te onderhandelen.

Slimme dingen doen op het juiste moment                                                                  

De focus op bestaand vastgoed leidt ook tot een andere visie op gebouwen. Eigenaren willen voor langere periode inschatten hoe een gebouw zo optimaal mogelijk werkt.

Een kostenefficiënte exploitatie speelt een grotere rol als het gaat om winstgevendheid.

Daarnaast is het verduurzamen van de gebouwen een opgave die gebouweigenaren oppakken om de waarde van hun vastgoed te garanderen. Om dat te realiseren is een brede kijk op de mogelijkheden van een gebouw nodig.

Aangevuld met een pragmatische: niet alleen de slimste dingen doen, maar hier ook de natuurlijke momenten voor kiezen.

Gebouwbeheer door OPTIFLEX Technisch Beheer

De omgeving inspecteren en analyseren en gebouweigenaren adviseren, op deze wijze denken we juist hierin het verschil voor u te maken. Omdat we weten dat vastgoedbeheer meer moet zijn dan de som der delen. Omdat we begrijpen dat het gaat om comfort voor de huurder en de beste opbrengsten voor u.

Andere visie = anders samenwerken                                                                          

Bij deze vorm van beheer past ook een andere manier van samenwerken.

Dat betekent het volgende:

*U betaalt alleen voor wat we daadwerkelijk doen. Uiteraard op basis van een budgetplafond.

*Dit alleen al zorgt voor opdrachtgevers een kostenreductie. Onze eigen specialisten waar we mee samenwerken zijn alle met een gedeelde visie, betrokkenheid en we nemen 100% verantwoordelijkheid van begin tot het einde.

*Bij elke verbetering of maatregel zoeken we – binnen budget – de meest duurzame variant.U kunt vertrouwen op volledige onafhankelijkheid.

Zowel in de uitbesteding van werkzaamheden aan onderhoudspartijen, als in de relatie tot huurders en elk ander commercieel belang dan ook.Op elk moment heeft u inzicht in de technische staat van uw vastgoed: ook als u bijvoorbeeld weer verkoopt.

OPTIFLEX Technisch Beheer is een adviesbureau welke voldoet aan de hoogste normen van onafhankelijkheid en integriteit als het gaat om technische gepaste zorgvuldigheid.

Lees meer

 

Neem gerust contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden over technisch beheer.

Telefoon: 06 461 05 517 of mail naar  info@optiflextb.nl

U kunt ook geheel vrijblijvend het contactformulier invullen.

 

Terug naar onze diensten

 

Home