Missie en Visie


De verbinding

De verbinding

Het Mission Statement van  OPTIFLEX Technisch Beheer.

Missie:                                                                                                                                                                                                                                                                         Ons dagelijks werk zien wij niet alleen primair gericht op groei en het maken van winst. Het gehele proces behelst veel meer dan dat, omdat elke stap die wij zetten bij onze Relaties grote  gevolgen heeft voor Onszelf, Organisaties, Relaties en Klanten….zeg maar….het totaal!

Visie:                                                                                                                                                                                                                                                                              Zo zien wij alles als een aaneenschakeling van gebeurtenissen, uitdagingen en vooral vooruitzien. Daar maken wij graag energie voor vrij door duurzaam en betrokken invulling te geven aan onze dienstverlening en bijdrage.

Mensen:                                                                                                                                                                                                                                                                         De mensen staan voor ons centraal, hij/zij zorgen voor de beweging en zijn verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat dat wordt verwoord in tevredenheid en waarde.

Aarde:                                                                                                                                                                                                                                                                   Wij leveren graag een bijdrage aan een betere wereld. Dat is het minste wat we als mens en organisatie kunnen bijdragen. Het aardse bestaan is waar wij ons op excelleren en tot grotere prestaties komen. Wij zijn dan ook trots dat we hier mogen en kunnen zijn.

Winst:                                                                                                                                                                                                                                                                          Winst is voor ons het creëren van een ”win-win-win situatie” voor Onszelf, Organisaties, Relaties en Klanten….zeg maar….het totaal. Met andere woorden, alles wat we doen dient een positieve bijdrage te leveren voor ons allen.De wereld is overgeconsumeerd, overgeproduceerd en mede door de huidige economische situatie is het nu tijd voor een vernieuwing waarbij focus ligt op het creëren van duurzame relaties.

Het werken aan en creëren van vooral bewustwording in gezonde en maatschappelijk verantwoorde geldstromen waarbij met maken van alleen ”winst” geen alles wijkende voorwaarde is zoals het ademen van ons als mens!

Verbinding:                                                                                                                                                                                                                                                                    Wij maken in ons dagelijks werk en daarbuiten allemaal deel uit van het grote geheel, we zijn met elkaar verbonden via connecties dichtbij en ver weg. Zo maakt u als Mens, Organisatie, Relatie en Klant voor ons ook deel uit van deze verbinding.Dit alles in een continu veranderende omgeving en samenleving waarbij het een keuze is om, alles van het oude, of nieuwe paden te betreden!

Nieuwe paden betreden met Mensen, Organisaties, Relaties en Klanten genietend op weg naar een positieve bijdrage aan het grote geheel.

 

”Het leven ontvouwt zich zonder dat “jij” hoeft in te grijpen.

Met een HARTELIJKE groet,

Sjaak Taskin

OPTIFLEX Technisch Beheer

Neem gerust contact met ons op en wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

Telefoon: 06 461 05 517 of mail naar  info@optiflextb.nl

Home